Autostoelhoezen

Autostoelhoezen beschermt uw auto bekleding- Autobekleding


Wij bieden een brede collectie autostoelhoezen. Uiteenlopend van simpele maar functionele monteurshoezen, welke snel en eenvoudig gemonteerd en gedemonteerd kunnen worden, tot autostoelhoezen met een perfecte pasvorm voor een meer permanente oplossing ter bescherming van uw auto bekleding.

Bent u op zoek naar een exact passende maat gesneden autostoelhoes voor de bekleding van een personenauto of bedrijfsauto, ga dan naar het pasvorm autostoelhoezen assortiment. Het pasvorm assortiment wordt specifiek afgestemd op de wensen van de klant. Na uw bestelling wordt de autostoelhoes speciaal op maat gemaakt. Naar wens kunnen er aanpassingen gemaakt worden in de standaard dessins.

Een goed alternatief voor de pasvorm is de semipasvorm autostoelhoes. Deze hoezen zijn geschikt voor diverse automerken en modellen. De stofkwaliteit is gelijk aan die van de pasvorm collectie. Met uitzondering van een aantal dessins, kan met kiezen uit dezelfde automotive stoffen als bij maatwerk. Een groot verschil met pasvorm is dat er in semipasvorm bij de vervaardiging GEEN uitsparingen in de hoezen worden aangebracht voor hoofdsteunen, armleuningen en overige knoppen en hendels die er aan een stoel kunnen zitten. Deze moet u er bij de montage zelf in maken. Hoofdsteunringen worden bijgeleverd.

Naast bovenstaande opties leveren we voor personenwagens universele autostoelhoezen. Deze hebben een standaard maatvoering zodat ze toepasbaar zijn op veel verschillende auto’s. Wat betreft de bedrijfswagens bestaat de universele collectie uit ‘Topsets’, ‘Chauffeursstoelen’ en ‘Monteurhoezen’. Dit zijn voordeligere alternatieven die we uit voorraad leveren.

Voor bestelbusjes, caddy’s, vrachtauto’s, personenwagens, vans, jeeps, cabrio’s, etc, bieden we alle opties aan.