Kunstleder autostoelhoes – SKAI

Skai – Kunstleder autostoelhoezen


Autostoelhoes skai ook wel kunstleder autostoelhoes of vinyl autostoelhoes genoemd, leveren wij in vele verschillende kleuren en kleurcombinaties. Op dit moment in onze collectie onder andere de kleuren: zwart, antraciet, grijs, lichtgrijs, bruin, karamel, café, crème, wit, donkergroen, kobalt blauw, mintgroen, oranje en rood.

kunstleder autostoelhoes:

Combinaties van kleuren en materialen zijn ook mogelijk. Zie bovenstaande afbeeldingen, links een combinatie van stof + skai en in het midden een afbeelding van verschillende kleuren skai.Combinaties van kleuren en materialen zijn ook mogelijk. Zie bovenstaande afbeeldingen, links een combinatie van stof + skai en in het midden een afbeelding van verschillende kleuren skai.

De hoezen worden naar aanleiding van de aanvraag speciaal op maat gemaakt.
Wanneer de klant extra wensen of eisen heeft, maak ze bespreekbaar! Er is veel mogelijk. Onderstaand een paar voorbeelden van hoe het ook kan.

Logo

Het is mogelijk een geborduurd eigen logo, naam of bedrijfsnaam op een hoes te plaatsen. Wij ontvangen hiervan graag een .jpg bestand en eventuele kleurennummers zodat we u op voorhand kunnen informeren over de prijs van het logo.